2024. július 5., péntek

  • július 05, 2024
  • Ismeretlen szerző
Raquel egy barna színű keverék kutya, aki Viamãóban él, és feltétel nélkül szereti újdonsült kiskutyáit.


Pontosan tudja, mire van szüksége mindegyik kölyöknek, és nem sajnálja az energiát, hogy boldognak és egészségesnek lássa őket!Caramel nemrég hat gyönyörű kölyökkutyának adott életet, de egyikük, Panda, gyengébb és kisebb. Raquel úgy tűnik, felismerte, hogy az alomból neki van a legnagyobb szüksége a gondoskodásra.


Éppen ezért az anyuka kihasználta, hogy kölykei az ágyban fészkelődtek, és megragadta Pandát, hogy a kanapéra vigye, és szoptassa őt gondozója mellett, akiben annyira megbízik.

Raquel azzal a szándékkal választotta el a kölyköt a testvéreitől, hogy jobb kényelmet nyújtson neki, hogy jól tudjon szoptatni és hízni.

A tett meghatotta a gazdáit, Amandát és Rafaelt, akik lefilmezték a kutyus tettét, és megosztották a család Instagram-profilján. A képaláíráshoz azt írták:


“Nézzétek Raquel intelligenciáját. Panda, Pantera és Pirata voltak a legkisebbek; Pirata és Pantera hamarosan felépült, de Panda még mindig kicsi és sovány volt! Raquel rájött erre, és naponta egyszer külön eteti Pandát egy másik helyen! Bámulatos, milyen tökéletes a természet!”


Keresés ebben a blogban

Havi legjobbak

Ezeket láttad már

Heti legjobbak