2023. szeptember 25., hétfő

  • szeptember 25, 2023
  • Ismeretlen szerző
Mexikói orvosok a közelmúltban döbbenetes fordulatot tártak fel egy rejtélyes ügyben, amely földönkívüli holttestekre vonatkozott. Az állítólagos földönkívüli maradványokat a múlt héten mutatták be Mexikóban, és számos vizsgálaton estek át a Noor Klinikán dolgozó szakemberek által.

„Nem találtak bizonyítékot a koponyák összeszerelésére vagy manipulálására” – jelentette a New York Post. José Zalce Benitez, a mexikói haditengerészet titkárságán működő Egészségtudományi Kutatóintézet igazgatója kijelentette: „A vizsgálatok bebizonyították, hogy az állítólagos idegen lények teljes csontvázak, és nem emberi kéz alkotta őket.”

A testek eredetét és struktúráját vizsgálva a szakértők tojásszerű képződményeket is felfedeztek az egyik lény hasában. Ezen felfedezések ellenére a tudományos közösség továbbra is szkeptikus, és független DNS-elemzést sürget, hogy megerősítsék vagy megcáfolják az idegen eredetet.

Az állítólagos földönkívüli maradványok bemutatása óriási port kavart. Szeptember 13-án került sor a tetemek bemutatására a mexikói kongresszusban. Az esemény mögött Jaime Maussan újságíró és ufókutató állt, aki kijelentette, hogy a testek DNS-ének közel egyharmada ismeretlen eredetű, és nem tartoznak a földi evolúcióhoz.

A testeket 2017-ben tárták fel a perui Cuscóban, és számos szokatlan jellemzővel rendelkeznek. Bár testalkatuk az emberéhez hasonló, fejük megnyúlt, kézfejükön pedig csak három ujj található. Maussan szerint a csontok könnyűek, de erősek, a lényeknek nincsenek fogaik, és kadmiumból, illetve ozmiumból készült implantátumok is felfedezhetők bennük. A testeket nem ufóroncsból, hanem egy bányából találták meg, és az ufókutató állítása szerint több ezer évesek lehetnek.

A felfedezés továbbra is számos kérdést vet fel, és a tudományos közösség a világ minden tájáról izgatottan várja a további fejleményeket és az esetleges független vizsgálatok eredményeit. Az eset folyamatosan újabb és újabb vitákat és teóriákat szül a tudományos és ufókutatói közösségekben egyaránt.


A vizsgálatokat az orvosok a Youtube-on közvetítették:


Keresés ebben a blogban

Havi legjobbak

Ezeket láttad már

Heti legjobbak