2022. december 23., péntek

  • december 23, 2022
  • Ismeretlen szerző
Az én esetemben visszaeső bűnözőként már nincs a bírónak mérlegelési jogköre, azonnal sittre vágnak és életfogytiglant kapok, ha bajt hozok a fejemre - nyilatkozta. 

A Viszkis rablóként ismertté vált Ambrus Attila ma már egészen más emberenk tartja magát, mint korábban. "Előtte éjjel-nappal hazudtam, mindig, mindenhol és mindenkinek. Az egész életem egy merő hazugság volt, kettős, skizofrén életet éltem. Míg egyik nap tisztességes sportoló voltam, addig másnap bankokat rabolta, és loptam csaltam. A lelkiismeretemmel viszont nap mint nap meg kellett küzdenem. Nem volt könnyű, de szerencsére ez már a múlt. Mindenből van kiút, a hazugságból is, csak ahhoz őszintének kell lenni" - nyilatkozta korábban. Erről és az elásott milliókról itt olvashat.

A Viszkis rablóként ismertté vált Ambrus AttilaLIFE TV

Azóta a Viszkis rabló megnyert a TV2-n egy kalandos valóságshow-t, az Ázsia Expresszt, több műsorban szerepelt és igyekszik vigyázni magára.

"Az embernek esélye sincs visszailleszkedni a társadalomba, legfeljebb két dolgot tehet: újból gazembernek áll, vagy meghúzza magát és kerül minden konfliktust. Én az utóbbit választottam. Az én esetemben visszaeső bűnözőként már nincs a bírónak mérlegelési jogköre, azonnal sittre vágnak és életfogytiglant kapok, ha bajt hozok a fejemre" - mondta a Kiskegyednek.


Keresés ebben a blogban

Havi legjobbak

Ezeket láttad már

Heti legjobbak