2022. november 3., csütörtök

  • november 03, 2022
  • Ismeretlen szerzőDr. D.C Dulcan szerint, a sok idegeskedés, a félelem, az irigység, a féltékenység és a bizalomhiány és minden más rossz érzelem savassá változtatják a szervezet pH értékét, ami rengeteg betegséghez vezethet.

A depresszió mellett más betegségek is kialakulhatnak. Tudtad, hogy a félelem szörnyen rossz hatással van a szervezetre? Egy kísérletben ketrecbe zártak egy bárányt, mellé egy másik ketrecbe egy farkast.

A bárány rövid idő alatt elpusztult a stressztől. Minden lelki gond betegséghez vezet, ami akár rögtön, vagy később is kitörhet a lehangolt személyen.

Meg kell próbálni nem idegeskedni. Amikor valaki megbánt, próbálj meg neki megbocsájtani, gondolj arra, hogy egyszer majd ő is megérti, hogy milyen rossz érzés, amikor valakit bántanak.

A megbocsájtás a szervezet pH értékét normálissá változtatja. Nem lehet elkerülni minden rossz érzést, de tisztában kell lenni vele, hogy minden perc idegeskedés, vagy rossz érzelem, a sejtek életét csökkenti.

A feszültség tönkreteszi az embereket. Ha nem tehetjük meg, hogy időnként elmenjünk pár napra pihenni, akkor legalább napi pár percet szánjunk lazításra. Nézzünk ki az ablakon, vegyük észre a csodás dolgokat. Ahelyett, hogy több kávét innánk és fáradtan néznénk a monitort, igyunk egy teát és ne csináljunk semmit néhány percig.

Idővel meg lehet tanulni relaxálni. Csukd be a szemed és képzeld el, hogy minden lélegzetvétellel áramlik ki belőled a fáradtság és az idegeskedés. Fejleszd ki a saját relaxációs technikádat. Ha megtanulsz lazítani, a fájdalmakat is könnyebben elűzheted a testedből, nem kell mindig gyógyszert bevenni, ha fáj valamid.


Keresés ebben a blogban

Havi legjobbak

Ezeket láttad már

Heti legjobbak