2022. október 22., szombat

  • október 22, 2022
  • Ismeretlen szerzőRobert nagyon szép kort ért meg, és évtizedekig semmi, de semmi egészégügyi problémája sem volt. Amikor azonban légzési nehézségekkel kórházba került, a hozzátartozói komolyan tartottak a legrosszabbtól. Az idős férfi súlyos állapota miatt az elfekvőbe került.

Ez sok ember számára már sajnos tényleg a véget jelenti. Azonban ebben a kórházban dolgozik egy nővér, Brenda, aki rájött, hogyan adhatja vissza az idős, sokszor már a két világ határán álló emberek hitét és ragaszkodását az élethez. Brenda sokkal többet tesz, mint amit a munkaköri leírása alapján köteles volna.

Ezt a kiemelt törődést remekül példázza, hogy az idős férfi elmondta Brendának, hogy a “You light up my life” a kedvenc zeneszáma. Brenda pedig már a következő napon magával hozta a dal szövegét. És itt még nem ért véget a dolog…

Robert lánya videóra rögzítette, ahogy a csodálatos nővérke idős és beteg édesapjával énekel, közben pedig csorogtak a könnyei. A hozzátartozók érezték, hogy a férfi élni akarása visszatér. A lélegeztető maszk ellenére is összeszedte az erejét, és a nővérkével énekelt. Megható felvétel:


Keresés ebben a blogban

Havi legjobbak

Ezeket láttad már

Heti legjobbak