2023. szeptember 19., kedd

  • szeptember 19, 2023
  • Ismeretlen szerző
Mindenkit sokkolt a hír, amikor Tóth Gabi és Krausz Gábor egy közös nyilatkozatban bejelentették, hogy külön utakon folytatják. A nyár végén a semmiből jött a válásuk híre, amit senki sem látott jönni. Azóta nagyon sokan találgatják, mi vezetett idáig, sőt! Az énekesnőt máris hírbe hozták a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, míg Krausz Gábor inkább a tévés szerepléseire koncentrál, a Dancing with the Stars-ra gyúr éppen, ahol Mikes Anna profi táncosnő lesz a párja.

A Blikk TV Címlapsztori vendége most Lékai-Kiss Ramóna volt, aki már jó ideje a tévézés egyik legstabilabb arca az országban. Láthattuk már őt műsorvezetőként és zsűriként is különböző szórakoztató műsorokban, és most megszólalt a Blikknek. Elárulta, hogy tavaly novemberben saját vállalkozást indított, és menedzsmentje keretében szívesen működne együtt Tóth Gabival.

Lékai-Kiss Ramóna úgy látja, hogy Gabi nem kapta meg a lehetőséget arra, hogy feldolgozhassa a szakítás napjait, ezért az emberek szimpátiáját hozta fel oknak.

Majd kimondta, hogy a szakítás nem egyszerű dolog, és az éremnek mindig két oldala van:

Hogy miért megy tönkre egy barátság, egy házasság, egy szerelem, az két emberen múlik, aki ezt nem így gondolja, az ostoba.


Keresés ebben a blogban

Havi legjobbak

Ezeket láttad már

Heti legjobbak