2023. szeptember 30., szombat

  • szeptember 30, 2023
  • Ismeretlen szerző
A tanév nem csak a diákoknak kezdődött izgalmasan, hanem G.w.M rappernak is, aki ugyan nem jár suliba, mégis egy iskola előtt hagyta az autóját tilosban parkolva. A zenész egy budapesti középiskola kapubejáratánál lévő tilosban parkolt, miközben a közeli pékségben kávézott ismerőseivel.

G.w.M mostani büntetése azért is keltett feltűnést, mert nemrégiben óriási botrányba keveredett L.L. Juniorral, amikor a Petőfi híd budapesti szakaszán száguldoztak. Emiatt a rapper 90 ezer forintos bírságot és hat büntetőpontot kapott. Az ügy után G.w.M nem volt hajlandó nyilatkozni, és egy zárt Instagram-csoportot hozott létre.

A tilosban parkolás híre az iskolai alkalmazottak között is gyorsan terjedt, az egyikük pedig le is fotózta a jelenetet, és feljelentést tett. A rendőrség nem hagyta annyiban az ügyet, és azonnali vizsgálatot indított.

Az ügyben lapunk a BRFK sajtó osztályán érdeklődött, ahol megtudtuk, hogy a BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányság 130 ezer forint pénzbírságot szabott ki G.w.M-re a tilosban parkolás miatt.

Összességében Kulcsár Edina férje egy hónap alatt összesen 6 büntetőpontot és 220 ezer forintnyi bírságot szabálytalankodott össze, ami nem éppen a legjobb hírnév az ismert rapper számára.


Keresés ebben a blogban

Havi legjobbak

Ezeket láttad már

Heti legjobbak