2023. szeptember 16., szombat
Sokan gondolják, hogy a kandalló a luxus és a stílus szimbóluma, ahol csak a megjelenés a fontos. Míg sok esetben ez igaz is lehet, van, ahol a kandalló messze több mint csak dísztárgy.

Bakos György most egy olyan filmen keresztül mutatja be, hogy hogyan is válhat egy kandalló valódi, hatékony és gazdaságos fűtési megoldássá. Eszméletlen milyen kreatív és jó hatásfokkal működő egyedi kandallót hozott létre ez a kiváló szakember. Az általa bemutatott csempével burkolt emeletes kandalló nem csak vizuálisan vonzó, hanem egy kétszintes családi ház fűtésére is tökéletesen alkalmas.

Bár elsőre bonyolultnak tűnhet a kandalló kivitelezése, Bakos György videója bebizonyítja, hogy ezen különleges szerkezet megépítése sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. Ezen kívül a kandalló gazdaságossága is kiemelkedik, amelynek segítségével jelentős összegeket takaríthatunk meg.

Mindenki számára érdemes belepillantani a videóba, mert ki tudja, hátha pont te is felfedezed az új, hatékony fűtési megoldást, és a következő télen már sokkal gazdaságosabban tartod melegen az otthonod.


Keresés ebben a blogban

Havi legjobbak

Ezeket láttad már

Heti legjobbak